Vakantiehuisjes en Bungalowparken

 

   
     
 

Zowel zomer als winter(sport) aanbod. Aanbod voor zowel echte vakantiebestemmingen als voor korte vakanties dichtbij. Honderden accommodaties in België, Duitsland, Frankrijk, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Tsjechië.

     
   

Belvilla is met dertig jaar kennis en ervaring uitgegroeid tot marktleider in de Benelux en één van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven ruim 500.000 gasten uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één Belvilla.

     

Aanzee

Avac

Bella Vakanza (luxe)

Belvilla

Happy Home

Interhome

La Casita

La Porta Vacanze

Libema

Maxi Villa's

Basictravel

 

   
     
 

Happy Home verhuurt meer dan 2500 persoonlijk geïnspecteerde vakantiehuizen in heel Europa: bungalows, chalets, watermolens, villa's, kastelen en boerderijtjes.

     
  .  
     
. Aan Zee biedt meer dan 1000 kwalitatief hoogwaardige zeecottages, landhuizen en andere gezellige vakantiehuizen van particulieren aan de kust. Aan Zee is daarmee uitgegroeid tot dé aanbieder van comfortabele vakantiehuizen aan de hele Nederlandse kust.
     
 
OUT! Vakantiehuizen biedt persoonlijk geïnspecteerde en uniek geclassificeerde vakantiehuizen, karakteristiek als van OUT!, voor 2-80 personen.
In Nederland en veel Europa.
     
  Op het ruim opgezette en best uitgeruste vakantiepark van de Wadden biedt Vakantiepark de Krim haar gasten 350 ruime bungalows, 80 luxe chalets en 600 comfortabele kampeerplaatsen. Met de uitgebreide parkfaciliteiten wordt de vakantie compleet; diverse restaurants, par-72 golfbaan, schaatsbaan, slotracebaan, zwembad en nog veel meer...
     
  Libéma SafariCamp Beekse Bergen: gratis naar 6 attractieparken
De spannendste kampeervakantie beleven kinderen én volwassenen op Libéma SafariCamp Beekse Bergen. Nergens logeren gasten zó dicht bij het Afrikaanse avontuur.
     
  La Casita verhuurt landelijk gelegen vakantiehuizen in het uiterste zuiden van Spanje. Wie afwisseling zoekt van zijn druk bestaan, zal het bij La Casita naar zijn zin hebben.
     
  La Porta Vacanze is de specialist voor het huren van luxe en karakteristieke vakantiehuizen in Toscane en Umbrie. Alle vakantiewoningen zijn met zorg geselecteerd. Lid SGR.